Lieke Koets

Lieke Koets is afgestudeerd als milieukundige en als hoger veiligheidskundige. Sinds 1997 is zij werkzaam bij ECH, waar zij advies geeft op het gebied van milieu en veiligheid. Daarnaast verzorgt ze trainingen en opleidingen op deze gebieden en geeft voorlichting over wet- en regelgeving. Ook is zij docent aan de Post-HBO Koudetechniek en de Hogeschool Utrecht en betrokken bij het opstellen van PGS 13 en NPR 7600.  

Ad van Bokhoven

Ad van Bokhoven is een breed geïnteresseerde en kundige adviseur met een kritische en realisatiegerichte houding, die gaat voor een duurzame inrichting van onze leefomgeving. De overstap naar alternatieve energiebronnen, zoals zonne-energie en bodemenergie (o.a. WKO) is essentieel voor een klimaatbestendige en milieuvriendelijke omgeving.  Met zijn kennis over klimaatverandering, duurzame energietechnieken en het herkennen van energiebesparingen, draagt hij graag een steentje bij om deze wereld weer in goede conditie te krijgen.

Talitha Muusse

Talitha Muusse deed haar ervaring met duurzaamheid op bij MVO Nederland; eerst als stagiair en projectmedewerker en momenteel als lid van de Raad van Toezicht. Hiermee was ze de jonge commissaris van Nederland. Talitha studeerde als Bedrijfskundige (Msc) af aan de Eramus Universiteit Rotterdam op het onderwerp 'Duurzaam Leiderschap van de Millennial Generatie'. Als ondernemer is zij een van de oprichters van de Duurzame Jonge 100: een platform voor jonge duurzame ondernemers en professionals. Momenteel is Talitha spreker over de onderwerpen Millenials, Generaties en Duurzaam Leiderschap, dagvoorzitter & presentator en de drijvende kracht achter de Energieboot: de accelerator voor young professionals die duurzame energieprojecten ontwikkelen. Recent lanceerde zij de stichting Blikverruimers: het eerste opleidingsprogramma in Nederland voor Young Professionals die toezichthouder of commissaris willen worden.

Tim Beuker

Tim Beuker is na zijn studie Bouwkunde aan de Technische Universiteit Delft in 2009 begonnen bij BBA Binnenmilieu is een binnenmilieuadviesbureau wat zich volledig richt op gezondheid en comfort in gebouwen. Als indoor climate specialist houdt Tim zich voornamelijk bezig met het oplossen van gezondheids-en comfortklachten in bestaande gebouwen en het realiseren van gezondheidsambities bij nieuwbouw. Verder heeft Tim veel ervaring met WELL, een keurmerk voor gezonde gebouwen. Tim was de eerste WELL AP en WELL Faculty member in Nederland, en is hij de enige Nederlander in de WELL Concept Advisory Air & Thermal Comfort. 

 

Ing. Toine van den Boomen

Toine van den Boomen deed na zijn basisopleiding HTS Natuurkunde 5 jaar fundamenteel klimaatonderzoek in de Champignonteelt. Hij leerde de Installatiewereld kennen tijdens 10 jaar accountmanager bij Holland Heating. Als Projectadviseur bij Deerns RI kreeg hij daarna te maken met de installatietechniek in de hele breedte. Na 7 jaar zelfstanding adviseur op gebied van energiemonitoring, duurzaamheid en energiebesparing werkt hij sinds 2014 als technisch adviseur bij Systemair.

Kees Oostrum

Kees Oostrum is trainer en consultant van opleidingsinstituut Aeres Tech in Ede. Hij geeft les over warmtepompen, koudetechniek en klimaatbeheersing. Voordat hij bij Aeres Tech ging werken was Oostrum monteur in de koel- en klimaattechniek en gaf hij leiding op een installatiebedrijf.

 

Huub Keizers

Huub Keizers is programmamanager Energie Gebouwde Omgeving bij TNO. Hij heeft meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van materialen, systemen en chemie. Door in te zetten op nationale en internationale samenwerking werken we met partners aan een energiepositieve gebouwde omgeving.  Hij is vertegenwoordiger van de Nederlandse kennisinstellingen in het Platform Duurzame Huisvesting en in de internationale Mission Innovation Challenge, Affordable Heating and Cooling. 

Willem van Dijk

Willem van Dijk kan met 25 jaar vakervaring een specialist genoemd worden in het klimatiseren van ruimtes in de utiliteit. Zijn kennis van het toepassen van de verschillende systemen hebben allen als grondslag het Mollier diagram. Wat de basis is voor een goed functionerend klimaatsysteem. 

Eline Hoogendijk

Na haar studie bouwtechnologie (TU Delft) is Eline Hoogendijk sinds 2000 werkzaam bij EGM architecten. Zij vindt het belangrijk om in alle fasen van het ontwerp- en bouwproces de architectonische, bouwkundige en technische wensen van de opdrachtgever te integreren. Duurzaamheid speelt hierin voor haar een integrale rol, waar ze vanuit persoonlijke interesse graag extra aandacht aan geeft. Als Revit en BIM specialist ervaart Eline de kracht van werken in de derde dimensie. Dit maakt het gebouw in de ontwerpfase al zeer inzichtelijk en verbijzondert de samenwerking met installatieadviesbureaus en andere disciplines.